LIVEJASMIN – INTREBARI SI RASPUNSURI

LiveJasmin este o platforma premium, unde modelele pot castiga bani facand streaming.

Din ce am vazut pe mai multe platforme de suport dedicate modelelor de videochat, sunt foarte multe intrebari legate de platforma LiveJamin, de aceea noi va vom veni in ajutor cu raspunsurile la cele mai intalnite intrebari puse de modele!

 • Ce echipament este nevoie de a putea face streaming pe platforma LiveJasmin?   

  Pentru a face streaming ai nevoie de un calculator puternic, o camera web HD si o conexiune buna la internet! Insa pe langa acest echipament, ai nevoie si de un background aranjat dragut! (patul aranjat frumos, 2 veioze si un tablou). Vezi aici ce echipament este nevoie!

 • Cat timp dureaza aprobarea documentelor de inregistrare ca model pe LiveJasmin? 
  Documentele urcate sunt aprobate in ordinea  sosirii lor, dar dureaza in general cateva ore de la data urcarii acestora, daca sunt toate complete si conform cerintelor!
 • Cum imi setez sursa video si audio pe LiveJasmin?   
  Daca utilizati camera propusa de noi (vezi aici), ai noroc, deoarece are si microfon incorporat, ceea ce face lucrurile sa fie si mai simple.
  Dupa ce ati conectat dispozitivul, deschideti aplicatia JasminCam si selectati la Cam Device camera dumneavoastra, la audio device microfonul pe care il utilizati, iar la video quality trebuie sa selectati  30fps;
 • Ce fel de poza trebuie setata ca si fotografie de profil pe LiveJasmin?                                                                   
  Platforma LiveJasmin are anumite cerinte tehnice cu privire la poza de profil. Poza trebuie sa fie in format JPG, sa fie de cel putin 1600X1200 pixels si o marime maxima de 15 MB
 • Ce insemna sectiunea Non Nudity pe LiveJasmin?                                                                                           
  In aceasta sectiune, modelele care fac streaming pot sa creeze prietenii si sa se distreze in chat abordand diferite subiecte de discutie. Nuditatea este interzisa in aceasta sectiune!
 • Pot sa imi schimb sectiunea pe LiveJasmin?                                                                                                                                                                             
  Sigur! Pentru a va putea schimba sectiunea, trebuie sa contactati serviciul de asistenta online! Ei va va schimba categoria din care faceti parte doar daca indepliniti cerintele sectiunii respective!
 • Care pot fi cauzele unui trafic redus in camera dvs de LiveJasmin?                                                                                                                                               
  Numarul de membrii si guesti in camera dvs variaza in orice moment al zilei. Insa, exista cativa factori care influenteaza traficul si pozitia dvs in pagina LiveJasmin;Asigurati-va in primul rand ca sunteti LiveJasmin Selection. Daca nu sunteti, contactati Chatul LiveJasmin pentru a va ajuta sa deveniti Selection;

  Asigurati-va ca aveti o fotografie de profil aprobata si de inalta calitate;

  Asigurati-va ca aveti urcate cel putin 6 poze in profilul dvs, ca si content freemium (gratuit), 1 video freemium, 5 poze premium (cu bani) si un video premium.

 • Am doar guesti in camera mea pe LiveJasmin! Ce sa fac?
  Trebuie sa stim inainte de toate, ca toti membrii platitori au fost candva guesti, iar acestia au fost convertiti de alte modele. Treaba dvs de model este sa ii convertiti in membrii si sa devina membrii dvs loiali!
 • Ce fac daca cineva ma jigneste, insulta sau face spam in chatul meu? 
  Inainte existau foarte multi troli (persoane nepoliticoase si rautacioase) pe LiveJasmin, dar cu timpul acestia au cam disparut! Insa daca ve-ti da peste un astfel de trol aveti optiunea de a il da afara sau de a ii interzice de a mai veni in camera dvs! Atentie insa sa nu abuzati de acest lucru!
  Daca exista cineva care face reclama altui site web in chatul dvs, trebuie sa apasati pe ,,Raporteaza un bug/spam” din software.