muzica in videochat

Cum iti alegi muzica pe care o asculti atunci cand faci streaming

Atunci cand esti un model de top in industria de videochat, cu siguranta ai foste multi membrii care te urmaresc si care te viziteaza destul de des. In momentul in care ai ajuns un model de top, trebuie sa depui la fel de multe eforturi pe care le-ai depus spre drumul de succes! Pentru ca odata ajuns in top, incepe lupta de a te mentine la acel nivel!

Multe modele cred ca pentru a tine interesul membrilor, este suficient sa isi schimbe tinutele foarte des, sau altele cred ca este suficient sa isi redecoreze camera la un anumit interval de timp. Insa foarte multe modele nu iau in calcul sau nu acorda o suficienta importanta la muzica pe care o asculta in momentul in care face streaming!

Asa cum stim cu totii, muzica are un rol important in starea fiecaruia dintre noi! Nu cred ca exista persoane carora sa nu le placa muzica.

In industria de videochat, este importanta comunicarea, aspectul fizic placut, u cunoastere a limbii engleze, cel putin la nivel mediu, limbajul corpului, machiajul, manichiura. Toate aceste detalii pot face diferenta intre o tura buna si o tura proasta, aici referindu-ne strict la incasari si la castigarea de membrii noi.

Dar cum putem imbina toate elementele mentionate mai sus cu muzica pe care modelul o asculta in timpul streamingului?

muzica in videochat

Prin urmare, HomeStarlet Studio iti da niste sfaturi! Incearca sa tii cont de ele:

Citeste mai multe informatii despre HomeStarlet Studio!

1.  Cum poate modelul sa afle ce muzica ii place unui membru?

Nu este un lucru usor sa obtii astfel de informatii fara ca membrul sa nu considere ca il interoghezi, insa exista metode prin care poti face un mic studiu cu ei legat pe acest aspect si anume muzica.

O modalitate este ca modelul sa faca un sondaj prin care enumera mai multe tipuri de genuri muzicale, sau artisti si sa roage membrii sa voteze!

O alta modalitate ca modelul sa afle cam ce gen de muzica ar prefera un membru, este sa il intrebe ce varsta are membrul! In momentul in care modelul incepe comunicarea cu un membru si afla detalii despre el (cum il cheama, de unde este), poate sa il intrebe si cati ani are.

2.  Fa-ti un playlist cu melodiile aflate in trend

Un lucru pe care un model trebuie sa il ia in calcul este acela ca majoritatea membrilor cu care modelul interactioneaza, este activ si pe retelele de social media, precum Facebook, Instagram, TikTok. Poti face un reasearch pe TikTok, sa descoperi melodii aflate in trend sau melodii folosite in diferite provocari pe care utilizatorii de TikTok le fac pe platforma. Cu siguranta membrii tai deja stiu de ele.

Dupa ce descoperi anumite melodii din trend, fa-ti un playlist cu muzica aleasa, incearca-l pentru o perioada de timp sa vezi cum merge.

3.  Actualizeaza-ti playlist-ul destul de des

Nu incerca sa ii plictisesti pe membrii cu aceleasi muzica! Nu fa o astfel de greseala. Daca ei vor asculta des aceleasi melodii, se vor plictisi si vor parasi camera si se va muta la un alt model. Actualizeaza-ti playlist-ul, adauga undeva la 100 de melodii ca sa fie sanse mici sa se repete acelasi playlist in ziua respectiva, iar in acest mod te poti focusa mai mult timp pe comunicarea cu membrii, fara sa iti distragi atentia cautand muzica noua.

4.  Nu te focusa doar pe melodiile aparute recent

Tinand cont ca membrii tai nu fac parte dintr-o singura categorie de varsta, si ai membrii de diferite varste, cel mai indicat este sa abordezi genuri muzicale din diferiti ani. Poti organiza show-uri cu tematica anilor  ’80 / ’90 sau sa adaugi in playlist-ul tau artisti internationali consacrati, precum Sandra, Elton John, Modern Talking, etc.

Muzica intotdeauna trebuie sa fie adaptata in functie de show-ul pe care il faci!

De exemplu, daca faci un tease, indicat ar fi sa o faci pe o melodie specifica, cum ar fi ,,You can leave your hat on” a lui Joe Cocker!

Viata unui model de videochat nu este una usoara! Munca pe care un model o face in fata unei camere, poate fi privita ca si un tablou. Daca lasi un tablou neterminat, nu vor fi acoperite toate partile acestuia! Asa este si viata unui model! Trebuie sa fie mereu complet pe camera!

HOME STARLET STUDIO

0756.611.137

jobs@homestarlet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *