Recomandari incepatori pe Chaturbate

Dupa cum se stie, nimeni nu are o formula magica pentru a va garanta succesul pe Chaturbate, dar daca va informati si tineti cont de anumite recomandari si sfaturi pe care le gasiti in mediul online, veti putea sa obtineti mai multi spenderi.

De aceea noi, HomeStarlet Studio, am decis sa creeam un mic ghid care sa vina in ajutorul incepatorilor pe Chaturbate, cu sfaturi practice, trucuri sau recomandari. Evident, nu trebuie sa urmariti toate punctele pe care noi le vom enumera mai jos, dar sfatul nostru este sa incercati sa nu sariti prea multe dintre ele.

1. PREGATIRE inainte de a incepe sa faci streaming pe Chaturbate

Inainte de toate, pentru a putea face streaming pe Chaturbate sau pe oricare alt site de videochat, asigurati-va ca aveti cel putin un echipament de baza ( un calculator, o camera web, lumini) si ca aveti o camera oarecum aranjata in acest scop.

Inainte de a incepe sa va faceti cont si sa intrati online pe chaturbate, sfatul nostru este sa va dedicati cel putin o zi in care sa va informati despre site, sa urmariti si alte modele care sunt online pentru a vedea ce fac ele.

2. Creearea si inregistrarea contului de model pe Chaturbate.

Accesati pagina www.chaturbate.com si mergeti la formularul de inregistrare model. Va alegeti un nume de model (cat mai simplu si cat mai memorabil pentru membrii) si va creati contul!

Ulterior, dupa ce ati creat contul de chaturbate, va urcati documentele de verificare! Acest pas dureaza proximativ cateva minute!

Mai multe informatii despre Chaturbate si creareea contului gasiti aici!

In functie de numele de model pe care l-ati ales, va puteti deschide conturi de social media ( Instagram, Twitter) cu acelasi nume.

3. Vei avea o saptamana badge de NEW

Chaturbate va va pune badge-ul de NEW automat  timp de 7 zile, zile in care modelul ar trebui sa profite la maxim de acest lucru. Badge-ul de new ajuta membrii de pe site sa stie care sunt modelele noi. Acest badge de new este important, deoarece Chaturbate foloseste un algoritm prin care va ofera o pozitionare si o vizualizare mult mai buna a camerei modelului in site. Acest lucru il va ajuta pe model sa stranga mai multi urmaritori, urmaritori ce il va ajuta pe model pe viitor cu o pozitionare mai buna in site si incasari mai mari pe viitor.

4. Folositi aplicatii, robotii din chaturbate si hashtag-uri!

De obicei membrii cauta modelele dupa hashtag-uri sau intra in camera unui model datorita aplicatiilor si robotiilor pe care un model le foloseste! Este important de asemenea, sa pune-ti un topic al camerei cat mai atragator, sa faca membrul sa intre in camera modelului. Utilizarea aplicatiilor, robotiilor si a hashtag-urilor este foarte importanta si ar fi indicat sa nu stati online fara sa ii utilizati! Aplicatiile permit membrilor sa aiba mai multa interactiune in show-ul modelului si de asemenea acestia pot intampina un membru care intra in camera modelului, trimitandu-i un mesaj de bun venit sau poate sa multumeasca membrului care a dat tips modelului.

5. Activarea fan clubului!

Pe langa banii castigati din tipsuri sau show-uri private, pe chaturbate mai poti castiga banuti si prin vanzarea de poze si video-uri, prin abonamentul premium al clubului de fani!

Ca sa iti activezi contul de fan club, trebuie neaparat ca documentele personale urcate sa fie verificate de catre site. Daca ai documentele verificate, intri in contul de model, mergi la My Profile, dupa care apesi Settings & Privacy, mergi in mijlocul paginii la Fan Club Settings si iti alegi pretul abonamentului lunar pe care va trebui sa il achite membrii!

6. Importanta membrilor dupa culoare

Membrii acestui site sunt diferentiati prin culori! In afara de membrii care au culoarea gri, toti ceilalti membrii de diferite culori ( rosu, verde, violet inchis, violet deschis, albastru inchis si albastru deschis) au bani in cont!

Ce reprezinta aceste culori?

 

7. Folositi jucarii  si liste de dorinte

In ziua de astazi toate modelele au cel putin o jucarie interactiva! Fie ca vorbim de un simplu dildo, fie ca vorbim de vibratoare.

Este important sa folositi jucarii, mai ales vibratoare (Lovense, Nora etc) deoarece majoritatea membrilor prefera o interactiune mai reala ( xx tipsuri = xx secunde de vibratie a jucariei). Daca nu aveti o astfel de jucarie, puteti sa o adaugati  in lista de dorinte din profilul modelului si poate un membru vi-l va face cadou.

8. Incearca sa fii consecvent(a)

Fidelitatea membrilor se castiga incetul cu incetul! Ei au un program deja definit al rutinei lor zilnice (munca, timp liber, ore de somn, etc). De aceea este important sa va faceti programul in functie de membrii care sunt cei mai buni spenderi. Este important sa creati o legatura cu membrii, pentru ca acestia sa revina in camera. Sa ii anuntati cand ve-ti fi online ca acestia sa nu intre sa va caute si sa nu va gaseasca si sa plece la alt model!

 

9. Anuntati ca sunteti online!

Atunci cand incepeti sa difuzati in online, anunta-ti membrii ca sunteti online! Ei vor primi o notificare pe desktop sau un mail prin care sunt anuntati ca ati intrat online. Aceasta actiune face ca in camera modelului sa se stranga mai multi membrii care v-au dat urmarire si sa castigi mai repede jetoane, ceea ce va va pozitiona mai bine in site.

10. Nu ignorati mesajele private

Utilizatorii care platesc, pot trimite mesaje private unui model. Indicat este sa petreceti timp cu ei prin mesaje private, inclusiv sa vorbiti detalii despre eventualitatea unui show privat pe care sa il faceti! Aceste aspecte ar fi ideal sa nu le discutati in chat-ul public!

11. Fi-ti atenti la TiPSURILE FALSE!

Da, ati citit bine! Se intampla si pe acest site ca un membru care nu are bani dar vrea ca modelul sa faca ceva in chatul public pe gratis, sa va trimita emoticoane cu tipsuri false. Cateodata  modele nu isi dau seama ca sunt false din cauza ca sunt prea focusati pe a face bani!

Acesta este un tips FAKE

 

– Acesta este un tips Adevarat.

 

Cand primiti un tips real, culoarea galbena acopera inclusiv numele membrului care a dat tips-ul! In cazul tipsurilor fake, numele membrului apare pe fundal alb.