Videochat de acasa

FLIRT4FREE – INTREBARI SI RASPUNSURI

Flirt4Free este o platforma premium, unde modelele pot castiga bani facand streaming.

Din ce am vazut pe mai multe platforme de suport dedicate modelelor de videochat, sunt foarte multe intrebari legate de platforma Flirt4Free, de aceea noi va vom veni in ajutor cu raspunsurile la cele mai intalnite intrebari puse de modele!

  • Ce cerinte trebuie sa indeplinesc pentru a face streaming pe Flirt4Free?

Pentru a putea face bradcast pe Flirt4Free, criteriul cel mai important pe care trebuie sa il indepliniti este acela de a avea 18 ani impliniti!
Citeste aici de ce echipament ai nevoie pentru a face videochat
Pe langa varsta, mai trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:
– actul de identitate sa fie in termen de vlabilitate;
– trebuie sa aveti computer, camera si conexiune de mare viteza la internet daca faceti videochat de acasa;
– trebuie sa va descarcati si sa instalati aplicatia lor pentru a accesa reteaua;
– o camera special amenajata pentru a face videochat.

  • Pot face streaming daca sunt gay sau transsexual?

Platforma F4f accepta toate genurile (feminin, masculin, transexual) si orientarile sexuale, mai ales ca este una din cele mai bune retele gay.

  • Ce comision ofera Flirt4Free?

Daca pe alte site-uri de camming stii ce procent incasezi, deoarece au un procent stabilit, la F4f este cu totul diferit! Procentul unui model pe F4f variaza in functie de mai multi factori. Trebuie specificat faptul ca F4F nu a pus la dispozitie procentul si nivelurile lor de procente, acesta variind de la model la model.

  • In ce moduri se pot face bani pe Flirt4Free?

Exista mai multe modalitati de a face bani pe F4F.
1. Tips– tipsurile fac parte din sistemul de cadouri si pot fi date de catre membrii in Open Chat, Private Chat, Group Show sau Party Chat.
In imaginea de mai jos ve-ti vedea cum arata tipsurile reale! Orice alta culoare vazuta pe F4F este considerat tips fals si trebuie sa alertati cat de repede puteti site-ul.

2. Private Chat sau Multi-User – Aici utilizatorii premium sau VIP pot lua in privat modelele preferate (in privat exclusiv sau in multi-user), unde platesc pentru fiecare minut petrecut in privat in camera modelului.

3. Virtual Gifts – Membrii iti pot trimite cadouri virtuale. Pentru fiecare cadou trimis, membrii platesc anumite credite. Valoarea creditelor o vei regasi in incasarile din ziua respectiva.

 

4. VOD – Flirt4Free inregistreaza toate show-urile private si adauga automat inregistrarile la sistemul video la cerere (VOD). Aici membrii platesc pentru a vizualiza show-ul. Ei platesc credite pentru fiecare minut vizualizat sau platesc pentru a avea acces la el 1-7 zile.
Modelul poate sa isi stabileasca suma de bani pe care o cere pe un video sau poate da acces gratuit anumitor membrii.

5. FanClub – Acesta este loc special destinat modelului de a isi incarca continut. Membrii care se inscriu in fanclubul unui model trebuie sa plateasca o taxa lunara, primind o reducere de 5% la privatele cu acesta. El este evidentiat in chat printr-o culoare si va avea acces la FanClub (imagini, video, bloguri).

6. FlirtPhone – Flirt Phone este un sistem de telefonie încorporat care permite modelelor să-și creasca câștigurile cu apeluri telefonice de la membrii lor, acestia platind pentru fiecare minut. Clienții vor putea apela un model prin apăsarea butonului de apel de pe Bio/Profile, Chat Room și în show-uri private. Modelele pot folosi telefonul flirt, indiferent dacă sunt online sau offline.

Fiecare model isi stabileste pretul minutului de apel. Acesta poate varia intre 10 CPM (credite pe minut) si pana la 500 CPM. Apelul se face prin sistemul Flirt4Free. deci numarul de telefon al modelului nu va fi aflat de catre membru.

  • Ce tipuri de membrii sunt pe site? De unde stiu care sunt noi sau vechi?

Pe Flirt4Free vei intalni 4 tipuri de membrii:
1. Guest users – Orice membru care nu s-a inregistrat pe site si nu si-a creat un cont este considerat membru invitat. Acesta poate sa isi petreaca doar 1 ora pe zi in camera modelelor si doar 1 min intr-un party chat. De asemenea, se poate bloca ca membrii invitati sa nu poate sa iti scrie, insa noi recomandam sa nu faceti asta! Nu uitati! Toti membrii platitori au fost guesti la inceput si cineva i-a convertit in membrii! Asta trebuie sa faceti! Sa incercati sa convertiti guesti in membrii!

2. Basic users – Sunt acei membrii care si-au creant un cont si si-au confirmat adresa de email. Ei pot sta nelimitat in camerele modelelor insa nu pot da tips-uri si nu pot lua in privat modelele, pana nu isi adauga un card bancar.

3. Premium users – Sunt membrii care dupa ce si-au facut contul si si-au confirmat adresa de email, isi adauga cardul la metoda de plata.  Ei vor primi 120 de credite gratuite pentru acest lucru. Ei pot sta nelimitat in camerele modelelor, pot sa trimita email personalizat unui model, sa fie notificati cand modelul preferat este online, pot lua modelul in privat sau sa ii dea tipsuri in PartyChat.

4. VIP users – Au aceleasi beneficii ca si membrii premium, dar vor avea un nume de utilizator gold sau alb. Fata de membrii premium, unde acestia trebuie sa plateasca pentru inregistrarile show-urilor din VOD, membrii VIP au acces la 150 de inregistrari pe zi, au acces la un show de 1 ora live, facut de model pe cerintele membrului, primesc 5 minute gratuite de privat cu modelele care au welcome day. Ca sa devina membrii VIP, ei trebuie sa plateasca lunar o taxa de aproximativ 40$, unde primesc cate 150 de credite la fiecare achizitie.

  • Se poate bloca Romania?

Flirt4Free permite ca modelul sa blocheze state individuale daca vorbim de Statele Unite sau tari specifice. In momentul in care modelul blocheaza o tara, orice persoana aflata pe teritoriul acelei tari nu va putea sa vada performanta modelului sau profilul acesteia.