INCREDEREA SI CAT DE IMPORTANTA ESTE IN VIDEOCHAT

Atunci cand un model intra pentru prima data pe camera este de inteles sa ii lipseasca increderea in sine! Este un lucru nou pentru model, este un lucru care nu il scoate din zona lui de confort in care a fost pana acum! Unul din cele mai importante motive ale persoanelor care nu sunt sigure daca vor sa se afirme in industria de videochat este lipsa increderii in sine. Acesta incredere este o caracteristica care se dobandeste treptat si care se poate dezvolta, dar important este sa stii cum sa o faci!

Increderea in sine este observata de ceilalti din jur prin limbajul trupului, modul in care vorbesti sau prin gesturile tale. Dezvoltarea increderii se bazeaza in principiu de corectitudinea si autenticitatea ta, precum si din empatie sau modul in care nu permiti sa fi influentata de orice parere din jur.

In momentul in care intrii in mediul online si vei intalnii o multime de persoane care te vor admira din diferite motive, va aparea increderea in tine, te vei simti un om frumos, puternic. In acel moment vei ajunge sa te accepti asa cum esti tu exact, un om cu bune si cu rele, care are puncte slabe dar si puncte forte, ca esti un om care are calitati dar si defecte si vei invata sa traiesti cu ele si sa le accepti ca atare.

Afla cum sa castigi mai multi bani in videochat!

Atunci cand cineva crede despre tine ca nu ai incredere, pune totul pe seama copilariei si cam are dreptate! Copilaria este momentul in care ne formam punctele de vedere ca si adult. Mediul in care ai crescut, familia ta, prietenii tai din copilarie, traumele prin care ai trecut, criticile pe care le-ai primit cand ai fost copil, pot duce la lipsa increderii ca si adult.

Ca sa iti dezvolti increderea in tine, in primul rand trebuie sa te accepti exact asa cum esti! Trebuie sa accepti faptul ca nu esti si nici nu trebuie sa fii perfect!

Perfectiunea nu este reprezentata de forme 90-60-90, ci impusa de obiceiuri, traditii din societate. Trebuie doar sa fii constient de acest lucru si sa te coporti ca atare.

Cu totii gresim. Este omeneste sa gresesti si este, uneori, indicat sa gresesti pentru ca asa vei evolua, vazand greseala si solutia rezolvarii acesteia.

Iata cateva sfaturi prin care sa iti cresti increderea in tine:

  • controleaza-ti gandurile si emotiile
  • nu te mai compara cu alte persoane
  • lucreaza in fiecare zi la imbunatatirea abilitatilor tale!

La final trebuie doar sa intelegi ca prin increderea in sine vei avea o viata frumoasa, fericita, lipsita de stres! Iar pe langa toate acestea, vei ajunge sa ai si castiguri considerabile in industria de videochat.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *