Privat in videochat – Cum poti castiga mai mult bani

Atunci cand esti deja un model de videochat, stii ca cei mai multi bani ii poti face din show-urile private.

Sunt foarte multe site-uri de streaming unde modelele pot alege sa faca videochat si le permite sa faca si show-uri in freechat, cat si show-uri in privat.

De ce are nevoie modelul sa foloseasca atat in freechat cat si in privat? Atuurile cele mai importante pe care modelul le poate folosi sunt creativitatea si personalitatea.

La ce ne ajuta freechat-ul? Ei bine, este un instrument important deoarece in freechat modelul poate sa isi creeze o relatie cu membrii care ii viziteaza camera, sa se descopere unul pe celalalt, ducand in final la un show privat.

Afla ce inseamna sa faci videochat de acasa!

HomeStarlet iti va spune cateva trucuri care sa te ajute sa faci mai multi bani din privat.

 

Private

1. Arata-le membrilor in freechat ca stapanesti foarte bine arta seductiei si cunosti foarte bine limbajul corpului

Pe membrii, ca sa ii castigi, trebuie sa i te arati mereu cu un aspect bine ingrijit, atenta pe detalii si pe comunicarea cu el si ca iti place sa te implici in ceea ce faci! Membrii trebuie convinsi ca faci acest lucru de placere si nu din cauza banilor.

Atunci cand un model are carisma, este glumet, zambeste in fata camerei tot timpul, emana un vibe bun, camera acestuia va fi mereu vizitata de foarte multi membrii.

Limpajul corpului face ca corpul tau sa exprime ceea ce nu o poti face verbal, de aceea este important sa ai o privire senzuala, gesturi feminine care sa ii faca pe barbati sa te doreasca din ce in ce mai mult! Atentie insa sa nu mergeti in extrema in care sa afisati o femeie aroganta, plina de ea! Membrilor nu le place asa ceva!

Incearca cat de mult posibil sa nu arati tot in freechat, incearca sa fii seducatoare, foloseste vocea pe tonuri de senzualitate, incat sa il faci pe membru sa te ia in privat sa vada ceea ce nu vrei sa arati in freechat, iar prin urmare poti castiga mai multi bani din privat.

2. Nu crede tot ce iti spune un membru

Vei intalni foarte multi membrii care iti vor cere sa le arati lucruri in freechat, spunand ca apoi te va lua in privat. Acest lucru nu se va mai intampla, odata ce au vazut ceea ce si-au dorit, pentru ca curiozitatea lor a fost satisfacuta si nu mai au motiv sa intre in privat sa cheltuie bani cu tine.

De asemenea, trebuie sa tii cont si de regulile fiecari site, deoarece sunt site-uri care iti permit sa fii nud in freechat, cum ar fi site-urile freemium (Chaturbate, BongaCams, Stripchat), insa sunt si site-uri care nu permit acest lucru, cum ar fi site-urile premium (LiveJasmin, Flirt4Free, AdultWork, I’mLive) iar daca faci ceva impotriva regulilor lor, vei fi sanctionat si acest lucru poate aduce probleme in contul tau de model.

3. Acorda atentie detaliilor

Niciun membru nu se aseamana intre ei. Fiecare este unic iar cu cate zile petreci mai mult in online, cu atat e vei obisnui cu anumiti membrii care tot intra la tine in camera! Deobicei ii vei retine pe cei care sunt buni cheltuitori. Ia-ti notite despre fiecare membru in parte  (nume, de unde este, varsta, ce ii place, ce ti-a cerut sa faci), ca pe viitor sa stii cu cine stai de vorba si sa eviti sa il intrebi din nou aceleasi lucruri! Acest lucru este suparator pentru un membru, deoarece el isi va da seama ca defapt nu ai fost atenta la comunicarea cu el si ca te-au interesat doar banii lui! Prin urmare el va pleca din camera ta si sunt sanse minime sa mai revina!

 

Da, Este adevarat ca este important sa incerci sa castigi urmaritori noi, insa este mai important sa ii mentii pe cei existenti in camera ta!

HOME STARLET STUDIO

0756 611 137

jobs@homestarlet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *