CHATURBATE – INTREBARI SI RASPUNSURI

Chaturbate este o platforma freemium, unde modelele pot castiga bani facand streaming.

Din ce am vazut pe mai multe platforme de suport dedicate modelelor de videochat, sunt foarte multe intrebari legate de platforma Chaturbate, de aceea noi va vom veni in ajutor cu raspunsurile la cele mai intalnite intrebari puse de modele!

  • Ce trebuie sa fac pentru a face streaming pe chaturbate?                                 

   Pentru a putea face streaming pe chaturbate ai nevoie in primul rand de echipament (un calculator, o camera web si lumini). Apoi trebuie urmati urmatorii pasi: sa cititi termenii si codul de conduita, sa transmiteti documentele pentru verificarea varstei, sa va configurati camera web si sa incepeti sa transmiteti! Daca ai probleme sau esti nou, ne poti contacta pe suport@homestarlet.com si te vom ajuta!

  • Unde trebuie sa intru sa trimit documentele pentru verificarea varstei?   

   Pentru a putea face streaming pe chaturbate, trebuie sa va creati mai intai un cont. Folositi un nume simplu, scurt dar funny care sa fie usor de retinut de catre membrii. Dupa ce v-ati creat contul trebuie sa apasati pe ,,Broadcast Yourself” si va apare Submit Age Verification.                                                                                                                                                                                                       
   Dupa ce ati apasat pe Submit Age Verification, este posibil sa va ceara din nou parola contului! O introduceti si apoi va trebui sa va apara ,,Independent Broadcaster Verification” unde trebuie sa efectuati 2 pasi simpli.
   Apasati pe primul pas, unde este vorba despre citirea si semnarea acordului de radiodifuzare independenta, unde va treceti numele dumneavoastra real complet, adresa de email si data de nastere. Dupa ce ati completat toate campurile, trebuie sa apasati pe ,,Display/Update Agreement”.

   Dupa ce a-ti apasat ,,Display/Update Agreement” o sa va apara Acordul de radiodifuzare unde trebuie sa il semnati si sa apasati butonul ,,I Agree”

   Urmeaza pasul 2, unde va apare sa incarcati documentele necesare verificarii varstei dumneavoastra.
   La Imaginea 1 trebuie sa incarcati o poza a cartii de identitate / pasaport / permis de conducere sau legitimatii militare! Atentie sa fie in termen de valabilitate!

   La Imaginea 2 trebuie sa incarcati o poza cu fata dumneavoastra tinand cartea de identitate in dreptul fetei! Atentie ca datele din cartea de identitate sa fie lizibile. Dupa ce ati incarcat pozele cerute, apasa-ti pe Upload Files!

  • Cum pot face streaming la cuplu?

   Pentru a face streaming impreuna cu o alta persoana, trebuie obligatoriu ca persoana care va aparea pe camera impreuna cu tine sa urmeze aceeasi pasi de verificare ai varstei, pe care i-ai parcurs si tu la crearea contului. Din contul tau, mergi in partea de jos a paginii, si apesi pe Sitemap si mergi la Sectiunea Broadcasting, unde apesi pe Age Verification.


   Dupa acest lucru, urmaresti pasii de mai sus (se citeste si se semneaza un nou acord de radiodifuzare de catre persoana care va face streaming impreuna cu tine si isi va incarca documentele de verificare).

 • Ce este interzis sa fac pe camera cand fac streaming pe chaturbate? 

  Nu aveti voie sa utilizati un limbaj abuziv (in scris sau verbal), nu aveti voie sa faceti discriminari legate de sex, rasa sau varsta sau sa instigati la ura, nu aveti voie sa deranjati, indiferent de motiv, un alt utilizator. De asemenea, este strict interzis sa intrati online in stare de ebrietate, sa consumati alcool sau droguri in timpul transmisiunii live (chiar daca drogurile sunt legale in jurisdictia ta) si nu transmite online dintr-o zona unde pot aparea alte persoane din greseala in transmisiunea ta!

 • Ce jucarii sexuale pot folosi cand sunt online pe chaturbate?

Cele mai intalnite jucarii sexuale sunt jucariile care fac parte din gama Lovense, dar nu numai.
In fapt, aveti sa folositi orice jucarii sexuale, inclusiv dopurile anale cu coada, mai putin jucariile care transmit socuri electrice, jucarii care au forma animalelor sau jucarii care imita organele sexuale ale animalelor.

 • Ce reprezinta culorile utilizatorilor pe chaturbate?

Culorile sunt distribuite utilizatorilor chaturbate pentru a pitea face diferenta intre ei si a stii cine este model, cine face parte din fanclub, sau care este cel mai bun membru care a cheluit bani pe site.
Culoarea portocalie este atribuita modelelor de videochat;
Cea verde este atribuita membrilor care fac parte din fanclub-ul tau;
Cea rosie este atribuita membrilor care sunt moderatori in camera ta;
Culoarea violet inchis este pentru membrii care au cheltuit in ultimele 2 saptamani cel putin 1000 de tokens;
Cea Violet deschis este pentru membrii care au cheltuit in ultimele 2 saptamani cel putin 250 de tokens;
Culoarea albastru inchis este pentru membrii care au cheltuit in ultimele 2 saptamani cel putin 50 de tokens;
Culoarea albastru deschis este pentru membrii care au cumparat sau detin in contul lor de membru tokens;
iar Culoarea gri este pentru membrii care nu au cumparat si nu au tokens;

 • Cum imi cresc traficul pe chaturbate?

Traficul variaza de la model la model, de la ora la alta. Aici gasiti cateva trucuri prin care puteti sa aduceti membrii in camera dumneavoastra:
1. Creati conturi de social media (Instragram, Twitter) cu numele de model si promovati-va in mediul online. Faceti ca urmaritorii de pe social media sa va viziteze camera de chaturbate atunci cand sunteti online. Trimiteti mesaje in privat sau postati poza cu dvs si adaugati link-ul catre camera dvs de chaturbate;
2. Anuntati-va membrii care v-au adaugat la favorit ca sunteti online! Aceasta lucru puteti sa il faceti o data la 6 ore. Indicat este ca atunci cand sunteti online, sa le transmiteti membrilor sa va adauge la favorit, ca pe viitor sa va gaseasca mult mai repede;
3. Folositi hashtag-uri! Sunt identificatori care permit membrilor sa gaseasca anumite tipuri de show-uri in diferite nise! Puteti sa adaugati 5 hashtag-uri diferite la topicul camerei, iar membrii pot sa va gaseasca mult mai repede!