STRIPCHAT – INTREBARI SI RASPUNSURI

Stripchat este o platforma freemium, unde modelele pot castiga bani facand streaming.

Din ce am vazut pe mai multe platforme de suport dedicate modelelor de videochat, sunt foarte multe intrebari legate de platforma Stripchat, de aceea noi va vom veni in ajutor cu raspunsurile la cele mai intalnite intrebari puse de modele!

  • Cum pot incepe sa lucrez pe StripChat?

Pentru a putea incepe sa faci streaming pe platforma stripchat, trebuie sa ,mai intai sa iti creezi un cont, sa iti completezi datele personale si sa urci documentele de verificare a identitatii (poza carte de identitate si poza cu tine, in care tii cartea de identitate in mana unde se vad toate datele si o foaie A4 pe care sa scrie numele tau de model si data in care iti creezi contul).
Daca nu esti inca un model pe stripchat, dar vrei sa devii, poti folosi urmatorul link pentru a te inregistra: https://stripchat.com/signup/model.
O parte interesanta este ca poti face streaming si de pe telefon (este recomandat sa faci cca 30 de min pe zi), iar dispozitivele compatibile sunt Samsung Galaxy S8+, S9, S9+, S10, S10+, S20, S20+, S21. S21+, iPhone 7 si mai sus, tablete.

Afla ce camera web recomanda Stripchat!

  • Ce metoda de plata foloseste Stripchat?

Dupa ce contul tau a fost aprobat, ca sa iti setezi metoda de plata trebuie sa mergi in https://stripchat.com/payments-settings.
Ca si modalitate de plata aveti Paxum, CosmoPay, ACH/Transferuri Directe, Cecuri, Bitcoin, Transferuri Internationale si Transferuri Bancare EUR (SEPA).
Atentie sa va verificati de 2 ori detaliile de plata pentru a fi siguri ca va veti primii banii castigati la timp!
Plata se face saptamanal, in fiecare zi de marti!

  • Ce reprezinta membrii colorati

Grey – aceasta culoare o au membrii care au nivelul intre 1 si 9.
Bronze – aceasta culoare o au membrii care au nivelul intre 10 si 19! De asemenea, membrii vare au aceasta culoare, pot sa isi creeze un album poze pe care modelele sa le poata vedea.
Silver – aceasta culoare o au cei care au nivelul intre 20 si 34! Si acestia pot sa isi faca album foto.
Gold – culoarea aceasta o au membrii care au un level intre 35 si 54! Pe langa faptul ca pot sa isi faca album foto, in caz ca raman fara tokens, acestia nu isi vor pierde culoarea, spre deosebire de cei Bronze si Silver.
Diamond – membrii care au level intre 55 si 79 au mai multe beneficii: isi pot crea album foto, dupa ce li se termina creditele, nu pot sa se reintoarca la alte culori si pot sa isi arate orice level si culoare vrea.
Royal – membrii care au level intre 80 si 99 au urmatoarele beneficii: creare album poze, nu isi pierde culoarea si nivelul in cazul in care ramane fara credite, pot sa isi ascunda levelul si culoarea si pot urmari un model pe mod invizibil, poate sa dea tipsuri anonime, poate sa dea mesaje private modelelor pentru totdeauna.
Legend – este reprezentat de nivelul maxim, nivelul 100, care reprezinta faptul ca membrul este un bun cheltuitor pe site si are aceleasi beneficii ca si Royal!

  • Cat reprezinta un token pe Stripchat?

Tokens-ul sau jetoanele sunt modele online folosite de platforma Stripchat!
Pentru model, 1 jeton (token) = 0.05$, iar pentru membru, 1 jeton (token) = 0.10$
Modelul primeste jumatate din totalul de tokensi (jetoane) cheltuite de membru!

  • Cum sa imi cresc traficul pe Stripchat?

Nu exista o formula secreta care sa iti asigure trafic, insa iti lasam aici cateva ponturi:
– fa-ti un program pe care sa il afisezi pe profilul tau si pe care sa il respecti intocmai! Cu cat stai mai mult timp in mediul online, cu atat pozitia ta este mai buna in site, prin urmare acest lucru aduce trafic in camera ta;
– fa-ti promovare pe conturile de social media (twitter, instagram) si adu-ti utilizatorii din social media in camera ta!
– promoveaza-te in camera, recomanda membrilor sa te adauge la favoriti! O data adaugata la favorit, vei aparea in partea de sus a paginii membrului, ceea ce il va determina sa se reintoarca in camera ta si sa cheltuie bani cu tine;
– profilul tau trebuie sa fie cat mai bun si cat mai detaliat! Creati-va meniul de sfaturi, adaugati poza sau video pentru imaginea de coperta (fundal), urcati poze in galaria foto, poze freemium, poze premium, videouri free si premium, stabiliti-va obiectivul dvs si subiectul (cat mai detaliat). Toate aceste lucruri sunt importante in cresterea StripScore-ului, care este un indicator care te plaseaza in site!
– folositi jucariile interactive (recomandam vibratoarele Lovense), iti vor aduce multe tipsuri de la membrii!
– instalati-va aplicatia Plasma, este o aplicatie de mesagerie a platformei Stripchat, unde membrii platesc pentru fiecare mesaj pe care vi-l transmite! Iti poti seta ce pret vrei tu, atat pentru mesaje, cat si pentru poze, video.
– detaliaza la inceput de tura, ce faci in privat show si ce faci in privat exlusiv (membrii vor alege fiecare cum sa te ia in priavt, in functie de ce doresc sa vada).

  • Ce tip de jocuri pot folosi pe platforma?

1. Wheel Of Fortune pe Stripchat! Faimosul joc ,,Roata Norocului” poate fi integrat in camera ta, iar membrii trebuie sa plateasca un anumit numar de tokens pentru o activitate pe care modelul o va face! Activitatile pe care membrii le pot castiga sunt stabilite de catre model.
Cum se instaleaza?
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa mergeti in pagina de difuzare si apoi apasati pe fila Extension!

Dupa ce selectati pe Wheel of Fortune, apasati pe Setup pentru a va adauga activitatile pe care le doriti!


Dupa care da-ti Save si asta e tot!

2. Iti poti activa ,,Polls” (Sondaj), unde poti sa iti intrebi membrii ce vor sa vada intr-un show cu tine, pui cateva activitati pe care ai fi disponibila sa le faci, selectezi durata acestui sondaj dupa care dai Start Poll! Membrii pot vota free sau poti selecta sa plateasca pentru votul lor!

Cum se instaleaza?
Pasii sunt identici ca cei de la Wheel of Fortune!

 

Incepi sa lucrezi pe Stripchat alaturi de noi! Contacteaza-ne acum!