camera videochat

Cum decorezi o camera de videochat?

Un prim pas in a incepe sa lucrezi ca model de videochat este pregatirea camerei! Majoritatea modelelor care fac videochat de acasa, fac din propriul dormitor sau dintr-o alta camera dedicata doar acestui job. Indiferent daca dispune-ti de o alta camera, sau faceti din propriul dormitor, trebuie sa luati in calcul anumiti factori. Acestia sunt: iluminatul, curatenia si aranjarea propriu-zisa a camerei!

Cum ar trebui sa arate o camera de videochat?

Intr-o camera de videochat conteaza in primul rand ceea ce membrul va avea pe camera. Zona care apare in prim plan pe camera, trebuie sa fie o zona cat mai aerisita din punct de vedere al mobilierului! Va trebuie un pat, 2 noptiere, 2 veioze si un tablou!  Camera trebie sa denote ingrijire si curatenie! Nu trebuie sa aveti haine aruncate prin casa, patul trebuie intodeauna aranjat.

Pastrarea curateniei in camera de videochat

Este important sa pastrati curatenie in camera in care alegeti sa faceti videochat, fie ea o camera special amenajata sau dormitorul. Daca nu reusiti sa mentineti curata toata camera, asa cum spuneam si mai sus, macar sa pastrati curata zona care apare in camera si ce va vedea membrii dumneavoastra. In mod normal, modelul trebuie sa ocupe undeva la 75% din ceea ce vede membrul pe camera iar restul de 25% trebuie sa fie parte din camera dumneavoastra, pe care cu siguranta doriti ca membrii sa vada o zona aerisita si ordonata! Astfel, membrul va avea 100% focus pe model.

Iluminatul, un aspect important?

Da, iluminatul este un aspect foarte important in timpul transmisiunii modelului si toate modelele ar trebui sa il ia in considerare! Daca aveti o camera cu ferestre mari care va ofera pe parcursul zilei o lumina naturala foarte buna, puteti sa va ajutati de acest lucru. Insa pe timpul noptii daca nu aveti echipament specific, va fi foarte greu sa faceti streaming, deoarece lumina de la lustra nu va va ajuta mai deloc!

Ce lumini sa folosesc? Afla aici!

Mobilierul din camera!

Ca si mobilier si obiecte de decor in camera, asa cum mentionam mai sus, este suficient un pat, 2 noptiere, 2 veioze cu lumina calda si un tablou pe peretele de deasupra patului. Insa, pe langa aceste lucruri, mai aveti nevoie de un birou unde sa va puneti echipamentul de streaming (calculatorul, camera, microfonul) sau puteti sa folositi o noptiera care are si spatiu de depozitare (aici va puteti depozita hainele de streaming, jucariile pe care le folositi, uleiuri, lubrifiante, etc). Depozitarea trebuie facuta cu grija, sa pune-ti lucrurile in ordinea cea mai utila! Intotdeauna jucariile, uleiurile trebuiesc depozitate in sertarul in care ajunge-ti cel mai usor la el. Jucariile sexuale pot fi si expuse, ceea ce poate fi un avantaj, deoarece membrii deja pot observa ce fel de jucarii ve-ti folosii in chaturile private cu ei.

Lenjeria de pat si decorul

Ca sa fiti in centrul atentiei, trebuie sa faceti ca zona de streaming sa va ofere acest lucru. Decorul peretilor trebuie sa fie neutru, de exemplu albul, griul sau cremul ar fi excelente. La decorarea peretilor puteti sa folositi si tapet. Important este ca apoi sa veniti cu un tablou pe peretele din spatele modelului, pentru a da o nuanta diferita si a estompa evidentierea culorii peretelui.

Acest lucru mai poate fi facut si prin lenjeria de pat si perne. Incercati sa nu faceti o colectie mare de perne, insa puteti sa folositi fete de perna de culori diferite. Noi recomandam 2 perne de dimeniuni normale si 3 perne de dimensiuni mai mici.