calculator videochat

Ce calculator ai nevoie pentru a face videochat?

Daca te-ai hotarat sa devii un model de videochat afiliat unui studio si vrei sa lucrezi de acasa, trebuie sa stii ca ai nevoie de o mica investitie la inceput, investitie ce ti-o vei recupera chiar din prima luna si anume ai nevoie de un echipament specific ( calculator, lumini, camera, etc.)!

Pentru inceput iti trebuie un laptop sau un calculator! Dar pentru a putea sta online pe anumite site-uri de streaming, acestia cer un laptop sau un calculator mai puternic, mai ales daca doresti sa faci streaming pe mai multe site-uri in acelasi timp.

Recomandara noastra este sa aveti si un tv in camera, pe care sa il conectati la calculator / laptop, altfel nu va trebui sa va chinuiti sa vedeti ce va scriu membrii sau ce scrieti voi membrilor si veti fi mult mai relaxati(e)!

Studio care colaboreaza exclusiv cu modele de acasa!

Ce calculator trebuie pentru a putea face videochat de acasa?

Pentru a face streaming fara probleme pe orice site de videochat, noi recomandam ca laptopurile sau calculatoarele sa aibe urmatoarele specificatii:

  • Sa aiba windows 10, Mac OS X 10.9. Sunt acceptate si alte sisteme de operare, dar posibil sa nu fie la fel de eficiente ca windows 10
  • processor: Quad-Core, Intel-Core (i5, i7, i9)
  • memorie: cel putin 4GB RAM

1 comment

  1. LIVEJASMIN - INTREBARI SI RASPUNSURI - Home Starlet

    […] Pentru a face streaming ai nevoie de un calculator puternic, o camera web HD si o conexiune buna la internet! Insa pe langa acest echipament, ai nevoie si de un background aranjat dragut! (patul aranjat frumos, 2 veioze si un tablou). Vezi aici ce echipament este nevoie! […]

Comments are closed.