videochat subiect tabu

VIDEOCHAT – SUBIECT TABU IN ROMANIA

         Activitatea de videochat este legala?

Activitatea de videochat este legala in Romania, conform Legii nr. 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei, lege care a fost publicata in Monitorul Oficial sub nr. 342/20.05.2003, modificata si completata prin Legea nr. 496/2004 publicata la randul ei in Monitorul Oficial sub nr. 1.070/18.11.2004, ulterior fiind modificata si completata prin Legea nr. 301/2007.
In Romania, exista undeva in jur de 3.000 de studiori si peste 150.000 de fete care activeaza in industria de videochat. Putem spune ca este un numar destul de mare tinand cont de faptul ca romanii nu vad cu ochi buni aceasta nisa!

Ce inseamna sa faci videochat?

Desi aceasta activitate este de multe ori asociata cu vulgaritatea si / sau prostitutia, reprezinta defapt o comunicare, fie verbala, fie scrisa, focusata pe diferite teme cu membrii (comunicare ce poate fi asociata perfect cu orice alta comunicare folosita pe conturile de Social Media) si o nota de senzualitate!
In pofida faptului ca videochatul este o combinatie de comunicare si senzualitate, datorita gandirii comuniste a multor romani din ziua de azi si a faptului ca prefera sa nu se intereseze mai mult legate de aceasta activitate, activitatea de videochat ramane in continuare un subiect tabu pentru multi romani, auzind fel si fel de speculatii la activitatea modelelor care practica aceasta meserie!


Asa cum am mentionat la inceput, activitatea de videochat este perfect legala! Modelele activeaza in domeniu in urma semnarii unui contract! Se platesc taxele catre stat, impozite, deci este 100% legal!
Datorita faptului ca modelele care practica acest job sunt destul de judecate de catre semenii nostri, majoritatea studiourilor, inclusiv HomeStarlet Studio, blocheaza accesul persoanelor care se afla pe teritoriul Romaniei!

Afla mai multe detalii despre HomeStarlet Studio!

Prin urmare, modelele vor interactiona cu membrii din diverse colturi ale lumii, ceea ce face ca limba engleza sa fie o cerinta de angajare!

Insa noi credem ca orice merita o sansa, ca oricine poate invata lucruri noi si ca nimeni nu s-a nascut invatat, de aceea HomeStarlet accepta si modele care nu stiu limba engleza dar care sunt ambitioase si determinate! Determinate sa invete, sa se dezvolte, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional!
Cerinta obligatorie pe care o cere orice studio din Romania, inclusiv noi, este aceea ca potentialele modele sa aiba 18 ani impliniti!
Daca am reusit sa te lamurim legat de activitatea de videochat, poti aplica pentru pozitia de model!

Tu, cititorule, iti scrii singur povestea!