home starlet logo

INTREBARI SI RASPUNSURI DESPRE HOMESTARLET STUDIO

Aici poti afla raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente despre studioul de videochat HOMESTARLET! Aici aflii toate detaliile despre cati bani poti castiga ca si model, detalii despre site-urile de videochat pe care vei face streaming!

     1. Unde se afla HomeStarlet Studio?

HomeStarlet Studio are sediul in Bucuresti. Este un studio de videochat virtual care colaboreaza exclusiv cu modele de acasa!

     2.  De ce sa colaborezi cu un studio de videochat virtual?

Tinand cont ca in ultima perioada, traficul s-a inmultit foarte mult in marile orase din Romania, iar un roman pierde in medie circa 25 de minute pe zi doar in ambuteiaje sau in cautarea unui loc de parcare, multi prefera sa lucreze de acasa! Cum videochatul in sine este un job ca oricare altul, modelele prefera sa lucreze de acasa, fara a mai pierde timp in trafic pentru a ajunge la locatia studioului.

     3. Ce procent oferim modelelor de videochat de la HomeStarlet Studio?

Asa cum mentionam mai sus, videochatul este un job ca oricare altul, cu diferenta ca facand aceasta activitate, castigurile banesti sunt mult mai mari daca ai lucra chiar si in domeniul IT.
HomeStarlet Studio ofera modelelor comisione fixe de 65%, 75% sau 85%. Fiecare procent de comision este ales de model in fucntie de necesitatea fiecarui model.

     4. Ce program de munca are un model de la HomeStarlet Studio?

Noi nu impunem unui model un program de munca! Defapt noi suntem printre putinele studiouri care da libertatea unui model sa isi aleaga de unde sa munceasca, sa munceasca cand vrea si cat vrea! Insa recomandam fiecarui model sa incerce sa isi faca un program de munca stabil, de cel putin 5 zile pe saptamana, a cate 8 ore pe zi! Astfel membrii se vor obisnui cu modelul respectiv si va stii cand sa vina la el in camera si sa cheltuie bani!

      5. Cu ce site-uri colaboreaza HomeStarlet Studio?

HomeStarlet colaboreaza in prezent cu cele mai multe site-uri de streaming freemium si premium care exista in momentul respectiv, site-uri alese in principal de traficul ridicat pe care acestea le au.
Colaboram in prezent cu:

http://www.livejasmin.com,

 

http://www.flirt4free.com,

 

http://www.imlive.com,

 

http://www.chaturbate.com,

 

 

http://www.stripchat.com,

 

http://www.bongacams.com

 

      6. Cat castiga un model incepator la HomeStarlet Studio?

Tinand cont de experienta noastra in industrie si colaborand de atata timp cu foarte multe modele, un model incepator poate sa castige in jur de 1000-1500$ lunar, in primele 2 luni, ulterior putand sa isi depaseasca aceste incasari daca se implica si este determinat, ambitios si perseverent! Cu cat te implici mai mult si cu cat acorzi mai mult din timpul tau acestui job, cu atat incasarile tale vor fi mai mari.

Iar ca exemplu, un model de al nostru in prima sa luna a facut pe LiveJasmin 1925.52$, pe Flirt4Free a facut 1003.13$, iar pe chaturbate a facut 278.5$, un total de 3207,41$

      7. Trebuie sa stiu limba engleza?

Este necesar sa cunosti limba engleza la un nivel cel putin mediu! Insa, HomeStarlet Studio accepta si modele care nu stiu limba engleza, sau stiu engleza la un nivel incepator, cu conditia ca acestea sa fie destul de ambitioase si perseverente  in a demonstra ca doresc sa invete! Trainerii nostrii se ocupa intensiv de acest lucru.

 

Daca ai alte intrebari legate de noi, ne poti contacta pe adresa de email jobs@homestarlet.com sau la numarul de telefon 0756.611.137

 

In functie de alegerea ta si tu poti atinge succesul! Este nevoie de determinare si ambitie!

2 comments

Comments are closed.